Kiemelt ajánlatok

Margaréta Apartman Ház

Bónom-zugi nyaraló

Kőtenger Panzió

Balogh-Szatmári Kúria

Csali Vendégház Tisza-tó

Életfa vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Két Jóbarát Apartmanház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Garzó Tanya Vendégház

Elisabeth apartman

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Fekete Macska Panzió

Szalóki Üdülőház

Hanga Vendégház

Spirit Apartman

Platán Panzió

Legénd Üdülőfalu

Szívesház

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Tiszaszentimre, Ady Endre u. 3.

Hangulatos, tradicionális berendezésű, felújított parasztház

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Lantos Éva
Telefon: +36-20-3887219
Mobil:
E-mail cím: info@sziveshaz.hu
Weboldal: www.sziveshaz.hu

Szálláshely bemutatása:

A Szívesház a Tisza-tótól mintegy 12 km-re, Tiszaszentimrén egy kedves, csendes faluban várja vendégeit, teljesen felújítva, korhű bútorokkal összkomfortosan berendezve. A ház két szobájában kényelmesen 5 főt tudunk elszállásolni.

Az 1800-as évek végén épült vályogfalú parasztház 2011-2012-ben került teljes felújításra, nagy figyelmet fordítva arra, hogy autentikusságát megőrizve mégis a mai igényeknek megfelelő kényelmet nyújtson. A berendezés a tulajdonosok évek óta tartó gyűjtőszenvedélyének köszönhetően szinte kivétel nélkül tradicionális parasztbútorokból áll, amelyek között a mai szem számára különleges kiegészítőket is megtalálhatunk, mint a csipkeverő, kanta kocsi, szívonó stb. Igyekszünk az itt pihenők számára az 1930-as évek békebeli falusi hangulatát biztosítani.

A nagyszobában 2 ágy, a kisszobában pedig 3 ágy található, de a ház még egy további személy részére pótágyazható. TV készülék (MINDIG TV szolgáltatással) van.

A konyha felszerelt, a vendégek rendelkezésére áll 2 égős gázfőzőlap, kávéfőző, mikrohullámú sütő, elektromos grillsütő, hűtőszekrény, valamint evőeszközök, étkészletek, poharak, serpenyők, főzőedények. A zuhanyzós fürdőszoba a közlekedő folyosóról nyílik. Ágyneműt, törülközőt biztosítunk.

A vályogfalak a nyári hőségben is kellemes, hűvös klímát biztosítanak a házban. A tágas tornácon jól esik a reggeli, az ebéd, vagy akár egy könnyű vacsora utáni ücsörgés. Hűvösebb időszakokban gázkazános fűtési rendszer, valamint finn szauna gondoskodik vendégeink kényelméről.

A tágas kertben természetesen akad alkalmas hely bográcsolásra, grillezésre is. Az ezekhez szükséges eszközöket biztosítjuk. Gyerekeknek homokozó, hinta, kerti medence a forró napokra. Parkolás 2-3 autó számára az udvaron lehetséges. A kert teljesen körbe kerített, kutyákat is szívesen látunk vendégül.

Környék, programlehetőségek:

Falunkból könnyen elérhető látnivalók, programlehetőségek:
- Helyben: egyházi pecsétes téglagyűjtemény, tájház, Pusztakettős
- Tiszaörs (8 km, kerékpárral kb.15 perc): termál fürdő
- Tiszafüred (16 km): szabad strand, kalandpark, szabadtéri programok, piac, bevásárlási lehetőség, csónak bérlés, tanösvény
- Abádszalók (19 km): szabad strand, vízi sportok, nyári koncertek, kellemes éttermek
- Berekfürdő (20 km): termál fürdő, strand
- Poroszló (26 km): szabad strand, Tisza tavi Tanösvény, Ökocentrum, tájház, horgászat
- Karcag (27 km): termál fürdő, strand
- Kenderes (34 km): Horthy kastély
- Hortobágy (50 km): látogató központ, Kilenc lyukú híd, kisvasút, pásztor múzeum, csárda múzeum, Epona lovas falu, halastavak, madárkórház, állatkert


   


Vissza a kereséshez »